Dollár
434,75 Ft
Euró
420,22 Ft
Font
469,57 Ft
Bitcoin
19,366 $

Így pihen Varga Judit a nyár végén a gyermekeivel

Fotó: Facebook/Varga Judit
not image

Takács Petra

2022. augusztus 13. - 09:48

Varga Judit is igyekszik kihasználni az utolsó igazán erős nyári napsugarakat, mert már nem sok van hátra a szezonból, hamarosan beköszönt a tél.

Nincs már messze a nyár vége, ami mindig sajnálatos, és azok, akik rendre csak panaszkodnak a hőségriadók, a nagy nyári meleg miatt, ők lesznek az elsők, akik visszasírják a jó időt, amit sokáig mellőznünk kell.

Soron kívül Hosszabb iskolai téli szünet és kormányzati-igazgatási szünet is lesz 

Sajnos a nyár még mindig rövid, de ez egyúttal meg is adja a különlegességét. Valahogy jobban értékeljük, izgatottabban készülünk rá, mint azok, akik egy olyan helyen élnek, ahol folyamatosan jó idő van.

Ez sajnos már csak ilyen, és igyekeznünk kell kihozni belőle a maximumot. A politikusok egy része is ezt teszi, többek között Orbán Viktor miniszterelnök is nyaralni ment, aki Horvátország felé vette az irányt, tehát nem ment messzire.

Így énekelt Szabó Zsófi Justin Bieber koncertjén a Sziget Fesztiválon (videó)

A közeli helyek is tökéletesek arra, hogy kikapcsoljunk, főleg most, hogy ennyi rossz dolog éri az embereket. Nehéz időszak áll előttünk, nehezebb, mint amire példa volt az életünk korábbi részében, így a pihenés fontosabbá vált.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.