Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,606 $

Varga Judit magyar válogatott mezben, kifejezetten jól áll neki

Fotó: Facebook/Varga Judit
not image

Hujber Dávid

2022. június 8. - 11:18

Nem túl gyakran láthatjuk válogatott futballmezben a magyar politikusokat, hiszen az esetek többségében teljesen más viseletet követel meg tőlük a protokoll.

Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a politikusok is ugyanolyan emberek, mint bárki más, csak éppen a nyilvánosság előtt dolgoznak. Ez komoly felelősséget is jelent, és fontos, hogy mentálisan a lehető legjobb formában legyenek.

Ez már csak amiatt is fontos, mert időről időre komoly támadásokat kapnak, és azok, akik mindezt nem bírják, nem valóak erre a pályára. A politikusnők között szintén van pár igazán erős személyiség, egyéniség és karakter.

Varga Judit az egyik legerősebb példa erre, aki igazságügyi miniszterként nagyon fontos szerepet tölt be a kormányban. Ugyanakkor természetesen neki is van családja, magánélete, és néha erről is posztol.

Novák Katalin egészen egyedi és rendkívül ötletes ajándékkal lepte meg a cseh elnököt

Az sem lehet kérdés, hogy szereti a sportot, és drukkol a válogatott csapatoknak. A futball a többség számára egy olyan sport, aminek nemzetközi eseményei igen fontos szerepet tölt be az életünkben.

Lapozó: 1 2