Dollár
431,58 Ft
Euró
423,15 Ft
Font
481,20 Ft
Bitcoin
19,319 $

Varga Judit igazságügyi miniszter lábformái egyenesen klasszisok (fotók)

Fotó: Facebook/Varga Judit
not image

Takács Petra

2022. július 14. - 03:08

Varga Judit az egyik legcsinosabb politikusnő, aki kiváló formának örvend, és nem kérdés, hogy a lábformái egyenesen a klasszis kategóriába sorolhatóak.

A divat olyan szinten átjárja életünk mindennapjait, hogy azt már észre sem vesszük. Mondhatni eggyé váltunk vele, és sokkal több hangsúlyt fordítanunk rá, mint ezelőtt bármikor a modern időkben.

Soron kívül Már nem szívárog az Északi Áramlat-2

Mindig érdekes látni az adott korszakok stílusát, hiszen hosszú évtizedekkel ezelőtt az emberek többsége sokkal elegánsabb volt. Azóta ez sokat lazult, már nem jár mindenki öltönyben és kalapban, ami a régmúlt emberei számára nagyon furcsán hatna.

A nők divatja szintén sokat változott, ugyancsak szabadabb, színesebb, karakteresebb lett. Ez a politikában kevésbé vehető észre, mivel van egy protokoll, amit követniük kell az ebben a világban dolgozóknak.

Nagyon közelről mutatta meg gyönyörű arcát Jennifer Lopez, aki nem öregszik

Varga Judit igazságügyi miniszterünket például gyakorta látjuk sötétebb ruhákban, de nem egy példa volt már arra, hogy színesen öltözött, és az is jól állt neki. A sötétebb árnyalatok szintén jól mennek a stílusához, és legutóbb Prágában is így jelent meg.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.