Dollár
431,58 Ft
Euró
423,15 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,228 $

Varga Judit a Twitteren kívánt boldog születésnapot Donald Trumpnak

Fotó: Twenty20

Bense Róbert

2022. június 14. - 21:45

Az igazságügyi miniszter visszavárja a közösségi oldalra a volt amerikai elnököt.

Varga Judit 76. születésnapja alkalmából köszöntötte Donald Trumpot a Twitteren, ahonnan még tavaly év elején tiltották ki véglegesen az Egyesült Államok előző elnökét, aki azóta már saját platformot indított.

A magyar igazságügyi miniszter ennek ellenére is visszavárja a Twitterre Trumpot, akit szívesen be is taggelt volna a posztban, ám ezt a „Cancel Culture sajnos nem tette lehetővé”.

Varga Juditnak vélhetően nem a Twitter a kedvenc közösségi oldala, legalábbis erre enged következtetni, hogy korábban többször is erősen bírálta, amiért szerinte a Facebook-kal együtt korlátozza a konzervatív, jobboldali véleményeket.

A Twitter viszont azóta Elon Musk kezébe került, és bár még nem fejeződött be az átvétele, a Tesla-vezér már korábban is pedzegette, hogy visszavonná Trump végleges kitiltását, ami szerinte nem volt helyes döntés.

Ám a volt amerikai elnök az elmúlt időszakban inkább a saját közösségi felületére, a Truth Social-re koncentrál, és egyelőre esze ágában sincs visszatérni a Twitterre: „Kedvelem Elon Muskot, ő egy kiváló egyéniség. De nagyon csalódott voltam, amiatt, ahogy a Twitter bánt velem. Nem fogok visszatérni” – mondta Trump korábban.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.