Dollár
395,18 Ft
Euró
408,17 Ft
Font
473,67 Ft
Bitcoin
16,421 $

Varga Judit szerint “agyrém”, amit az EP csinál

Fotó: Facebook/Varga Judit
not image

Takács Petra

2021. október 22. - 06:22

Varga Judit igazságügyi miniszter a Facebookon fakadt ki az Európai Parlament állásfoglalása miatt, Lengyelországot pedig a magyar kormány támogatásáról biztosította.

“Az Európai Parlament által frissen elfogadott állásfoglalás értelmében “a lengyel alkotmánybíróságnak nincs jogi legitimitása, nem független, és a lengyel alkotmány értelmezésére sem jogosult.” Mindezt azért, mert a lengyel alkotmánybíróság jogosan kimondta, hogy az uniós jognak igenis vannak korlátai és Brüsszel nem teheti rá a kezét az összes tagállami hatáskörre!” – írja Varga Judit igazságügyi miniszter a Facebookon. 

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

“Történelmi mélypont, hogy egy, az objektivitás látszatára sem adó, nyíltan politikai zsarolótestületként működő uniós intézmény megkérdőjelezi egy szuverén tagállam legfelsőbb bírói szervének kvázi a létezését” – tette hozzá a miniszter. 

Varga Judit úgy véli, hogy “ezzel az állásfoglalásával az Európai Parlament végleg bebizonyította, hogy nem az embereket, hanem csak ideológiákat szolgál”. 

“Mi kiállunk lengyel testvéreink mellett és továbbra is vállt vállnak vetve fogunk küzdeni az Európai Parlament sunyi lopakodása és politikai nyomásgyakorlása ellen!” – fogalmazott.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.