Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Varázslatosan vonzó formában van Nicole Scherzinger (fotók)

Fotó: Instagram/Nicole Scherzinger
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nicole Scherzinger az egyik olyan világsztár, akinek semmi panasza nem lehet a formájára, rendkívül meggyőző.

Azok, akik napi szinten pörgetik a közösségi médiás felületeket, valószínűleg fel sem fogják, hány órát töltenek el ezzel egy héten. Az aktív felhasználók hosszú órákat áldoznak erre, és ha tudnák, hogy ez számszerűsítve mit jelent, valószínűleg visszavennének.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

Ugyanakkor olyan mennyiségű tartalom kerül fel, amiknek nem lehet a végére érni. Ha csak a TikTok-ról beszélünk, abszolúte „érthető”, hogy egyesek függővé váltak, és nem tudnak leállni a videókkal.

Az Instagramon sem más a helyzet, világsztárok sorakoznak azért, hogy meggyőzzék a követőket. Van kikből válogatnunk, Nicole Scherzinger például az egyik legvonzóbb világsztár, akiért odavannak a férfiak.

Néha még mi is csak keressük a szavakat a fotók és a videók láttán, annyira erősek. Nyilván pozitív kicsengésben gondolunk erre, mert Nicole sem lépi át a határt, sokat tanulhatnának tőle más tartalomgyártók.

Tartalmait nézve egyáltalán nem unatkozhatunk, azok sem, akik csak a divat miatt követik. Alább egy újabb példát láthatunk erre, illetve arra is, hogy mennyi mindent lehet kihozni egy női testből 40 felett.