Dollár
392,68 Ft
Euró
411,01 Ft
Font
476,63 Ft
Bitcoin
17,077 $

Várandós felesége mentette meg a férfit a cápától

Most
not image

A T-800-as

Szerkesztő

A nő igazi hős volt, nem gondolkozott, és azonnal a férje segítségére iramodott, akit egy 2.4-2.7 méter hosszú cápa támadott meg.

A nő igazi hős volt, nem gondolkozott, és azonnal a férje segítségére iramodott, akit egy 2.4-2.7 méter hosszú cápa támadott meg.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

A történetről a Miami Herald számolt be, miután Florida Keysnél cápatámadás történt. Ez egy rendkívül népszerű helyszín, olyannyira, hogy az ország egyik leglátogatottabb része turisztikai szempontból.

A támadás még vasárnap történt, de a férfi várandós felesége közbelépett, és nem lett tragédia az esetből. Szinte azonnal a férje után ugrott a hajóról, kockáztatva ezzel a saját és a gyermeke életét is. Végül sikerült megmentenie, és felhúzták a hajóra a sérült férfit.

Ekkor már többen is a vízben voltak a népszerű sznorkelező helyszínen, és Andrew Eddy is úgy döntött, hogy megmártózik a habokban. Röviddel ezután azonban egy nagy cápára lehetett figyelmes, mely a tanúk szerint valószínűleg egy bikacápa lehetett.

A férfi vállát kapta el a nagy cápa, amikor Margot Dukes-Eddy máris a férje segítségére indult. Hirtelen sok vér került a vízbe, ami akár más cápákat is odacsalogathatott volna. A 30 éves Eddyt sikeresen kivitték a partra, ahol már a városi tűzoltóság orvosi stábja várta. Ezt követően helikopterrel szállították át a traumatológiai osztályra.

A Jackson Memorial Kórház orvosai azonnal megkezdték az ápolást, de egyelőre nem tudni, hogy a férfi milyen állapotban van. A kórház szóvivője tiszteletben tartja a család magánéletét, és nem adtak ki új információkat.

A helyi rendőrségi jelentés szerint Eddy azon a napon egy 20 méteres hajón volt a feleségével, valamint a kedvese szüleivel, nővérével és a nővére barátaival. Az édesapja, a nővére és a nővére barátai szintén a vízben voltak, mielőtt Eddy beugrott volna utánuk.

A cápa állítólag 2.4-2.7 méter hosszú lehetett. A környéken csónakozók azt mondták, hogy aznap láttak egy ilyen cápát a vízben. Ezek a bikacápák elég gyakoriak arrafelé, de az állam más területeivel ellentétben a cápaharapás elég ritka, ugyanakkor előfordul.

A Floridai Egyetem Nemzetközi cápatámadási aktájának legfrissebb információi szerint Monroe megyében 1882 óta csak 17 provokálatlan cápatámadás történt. Ezzel szemben az észak-floridai Volusia megyében 312 esetről tudni.

Az NFL nem kegyelmez: néhány nap alatt 1.7 millió dollárnál jár a koronavírus-büntetések összege