Van, aki szerint Berki Mazsi csak megjátssza a boldogságot

not image

A T-800-as

2021.február.28 - 04:10

Emellett érkezett egy hosszabb csalódott komment is, amiben leírták, hogy Mazsinak vissza kellene térnie régi önmagához.

Erősen megoszlanak a vélemények arról, hogy Krisztián milyen hatással van Mazsira. Általában sokan kommentálnak a posztjaik alá, amik közül jó pár negatív hangvételű, de persze még mindig lényegesen több a pozitív reakció.

Így volt ez annál a szettnél is, ami sokaknak nagyon tetszett, de persze voltak, akik az ellentábort erősítették. Időről időre olvasni olyan véleményeket is, miszerint Mazsiék megjátsszák a boldogságot, ami kissé abszurdnak hangzik.

Ennyi ideig képtelenség lenne ezt megjátszani, de vannak, akik csalódtak és le is írták a véleményüket Mazsinak, aki szinte minden képén mosolyog vagy nevet, így kissé irreálisnak tűnik, hogy megjátszaná magát…

„A szettel nincs gond. A gond az, hogy direkt csináljátok a polgárpukkasztást. Az éltet benneteket, ha lehordanak mindennek benneteket! Ha boldog lennél, akkor nem ezzel foglalkoznál, hogy kinek mi a véleménye a ruháiddal. Mindketten itt élitek az életeteket és megjátsszátok a boldogságot Gondolom rengeteg időd van erre…” – írta az egyik kommentelő.

Hihetetlen, hogy mennyire jól kihangsúlyozza Opitz Barbi kerek fenekét ez a gatya

„Soha nem fogom megérteni kedves Mazsi, hogy miért vesztetted el önmagad… egy bájos, tündérbogár, sikkes nő voltál… most meg összevissza, ízléstelen és elege bugyuta stílust “képviselsz”. Remélem, mielőbb sikerül valamilyen módon megtalálni a stílusodat, és kiforrott egyéniségedet.” – szólt egy másik hozzászóló.

„Kérlek szépen, váltsd le azt, aki tanácsot ad, valószínűleg irigy rad és maskarákba öltöztet, hogy mások kiröhögjenek. Olyan bajos nő vagy, lehet extrának lenni egy visszafogottabb módon is, ne rontsd el magad ezzel… elég volt a bohóckodásból. A szépséged neked belülről fakad, nem a hóbortos öltözködésből, neked arra semmi szükség” – fejezte be a kommentjét.