Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Hiába a liverpooli álmok, a Real Madrid a jövő vezéregyéniségét látja Valverdében

Madrid, 2022. április 12. Fede Valverde, a Real Madrid (k) és Mateo Kovacic, a Chelsea játékosa (j) a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntõjének visszavágó mérkõzésén a madridi Santiago Bernabeu Stadionban 2022. április 12-én. MTI/EPA/EFE/Juanjo Martin
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Próbálkozott az angol együttes, de esély sem lesz Fede Valverde leigazolására.

A 24 éves uruguayi leginkább magánéleti problémái miatt nem tudott csúcsformába lendülni sem a világbajnokságon, sem pedig azt követően Real Madridnál, ettől függetlenül a spanyol csapat számol vele.

Soron kívül Kemény fagyok után ismét 20 fok következik

Valverde piaci értéke mostanra elérte a 100 millió eurót, így aki szeretne rá lecsapni, már nem csak őt kell meggyőzze, hanem komoly összeget is le kell tennie az asztalra. Nem úgy tűnik, hogy mostanában távozni akarna Madridból.

Már csak azért sem, mert szerződése egészen 2027 nyaráig tart, a Realnál pedig már most az a hír járja, hogy a csapat új vezéregyénisége lehet belőle a jövőben – számolt be róla a Fichajes.

Ez Carlo Ancelottinak is köszönhető, aki mind szélsőként, mind belső középpályásként ki tudta használni az erősségeit, és úgy tűnik, hogy ez Valverde számára is megfelelő, egyre inkább érvényesül ugyanis a pályán.

A Liverpool tavaly ugyan megpróbálkozott a leigazolásával, de már akkor sem jártak sikerrel, mostanra pedig teljesen esélytelennek tűnik, hogy Valverde Angliába tenné át a székhelyét.