Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,129 $

Vajtó Lajos az apaságról: „otthon én egy kis csicska vagyok”

TÉMÁK:
#Bulvár
Fotó: TV2
Style
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

Állítása szerint nála jobb apa nem létezik, ugyanis ő mindent alárendel a gyermekének, aki az értékrendjét is megváltoztatta.

A Született Anyukák című könyvben Görgényi Gabriella, Fésüs Nelly és Lipcsei Betta mesél az őket ért tapasztalatokról, többek között a szülésről, az anyaságról, és minden egyébről, ami egy új élet érkezésével jár.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

A céljuk az volt, hogy megmutassák, édesanyának lenni bizony nem könnyű feladat, az őszinteségükkel pedig azoknak az anyukáknak akarnak segíteni, akik rosszul érzik magukat attól a tökéletességtől, amit esetleg másoktól látnak a közösségi médiában.

„Az esetek nagy részében nem az a valóság, amit látnak. Teljesen normális, hogy egy anyuka nem úgy érzi magát szülés után, ahogyan mások szerint éreznie kéne. Vannak nehézségek, van, hogy nincs idő szépen felöltözni, és van, hogy nincs kockahas, nagyon nincs”

– mondta Nelly.

Elmondása szerint a szülés után nem igazán érezte magát kívánatosnak, a lelki nehézségeken pedig úgy lendült túl, hogy visszatért a munkához, emellett némi türelemre volt szüksége, amit meg is kapott a férjétől.

Mindent alárendel a gyermekének

Vajtó Lajos arról nyilatkozott, biztosan sok jó apa van szerte a világban, de szerinte nála jobb nem létezik, ugyanis ő mindent alárendel a gyermekének, aki az értékrendjét is megváltoztatta – számolt be a Bors.

„Engem nem úgy ismernek az emberek, hogy alávetném magam bárkinek is, de otthon én egy kis csicska vagyok. Tekintettel arra, hogy Nelly sokoldalú színésznő, sokszor 12 szerep van a fejében, hősies munkát végez, magától értetődő volt, hogy én átveszem a szerepeket. Apa csak egy van”

– fejtette ki.

Majd azt is elárulta, hogy a kislányukat eredetileg nem tervezték, és már megvolt az abortusz napja, amikor rájött, hogy ezt semmiképp sem akarja. Véleménye szerint nem lehetett véletlen, hogy az édesanyja halála után három hónappal esett teherbe Nelly, mintha így kellett volna lennie.

„Hogy jövök én ahhoz, hogy egy cseperedő életet elvegyek? Csak, ha betegség van vagy valami nagy tragédia árnyékolná be a dolgot. Szerintem a szegénység sem kell, hogy önmagában érv legyen. Akkor örökbe kell adni a babát”

– tette hozzá Vajtó Lajos.