Győzike nagy vallomása: „Akarod, de mégsem megy”

Fotó: Instagram/Gáspár Győző
not image

Takács Petra

2022. január 16. - 02:07

Bizonyos időközönként Győzike megnyitja a lelki csapokat a közösségi médián keresztül, és most is valami hasonló történt.

Gáspár Győző gyakorlatilag a 90-es évek második fele óta ismert, majd a Győzike Show-val olyan magasságokba került, amiről addig csak álmodozhatott. A népszerűségnek azonban sok esetben ára van, és ez az ő esetében sem volt másképp.

Sok pánikrohamon van túl, mentálisan igencsak megszenvedte az éveket, és ezek olyan dolgok, amiket a pénz nem tud pótolni. Győzike ezúttal egy olyan hasonlattal élt, amivel sokan egyet tudnak érteni.

„Mindegy, hogy milyen központi idegrendszeri betegséggel küzdesz, dühítő és idegesítő, hogyha a testedet nem vagy képes irányítani, és nem tudod, mi történik benned.” – kezdte a posztjában Győzike az Instagram oldalán.

Gáspár Evelin egy születésnapi bulin, komoly a szett

„Azt szokták mondani, hogy a végtaghiányosoknak meg még nehezebb. Ez fizikai értelemben biztosan így is van. De lelkileg szerintem könnyebb lehet feldolgozni azt, hogy ha egy embernek valamije nincs, mert akkor ösztönösen másképp oldja meg azt a feladatot.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.