Clouds
21 Budapest
Dollár
344,86 Ft
Euró
371,08 Ft
Font
431,95 Ft
Bitcoin
26,811 $

Videón a Barcelona újabb meglepő veresége, most a Valladolid ellen

Fotó: EPA/LUIS GANDARILLAS
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Úgy tűnik, a Barcelona elengedte a szezon végét, mert máskülönben ezek a vereségek igencsak sokba kerültek volna.

Zajlanak az események a LaLigában, most épp a Vinicius-t ért újabb rasszista támadásoktól hangos a sajtó. Többeket már letartóztattak az ügyben, és nem kizárt, hogy lesznek még, akiket őrizetbe vesznek.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

A Real Madrid maximálisan a brazil világsztár mögött áll, és a spanyol szövetség megerősítette, nem lép érvénybe Vinicus felfüggesztése, a piros lapja ellenére sem. Az ügy súlyos, és a Valencia már büntetést kapott.

Hamarosan véget ér az aktuális szezon a LaLigában, és úgy tűnik, a bajnok Barcelona teljesen kiengedett. Sorra fut bele a meglepő vereségekbe, most épp a Real Valladolid otthonában kaptak ki egy sima meccsen.

Sima vereséget szenvedett a Barcelona

Xavi nem lehet elégedett, hiába a bajnoki cím, mert ezek az eredmények a szurkolókra sincsenek jó hatással. Christensen már a 2. percben betalált a saját kapujába, amivel vezetést szereztek a hazaiak.

20 perccel később pedig büntetőt kaptak, amit Larin értékesített. A katalánok tehetetlennek tűntek, és nemi is tudtak igazán mit kezdeni a helyzettel, olyannyira, hogy csak egy szépítő találatra futotta.

Lewandwoski 84. percben szerzett gólja előtt Plata 3-0-ra módosította az állást. 3-1- lett a vége, de még így is csak 5 veresége van a katalánoknak, addig a második helyen álló Atletico Madridnak 7. Az összefoglaló videót erre a linkre kattintva érhetitek el.