Clouds
21 Budapest
Dollár
358,06 Ft
Euró
385,33 Ft
Font
437,87 Ft
Bitcoin
27,664 $

Ezrével rajonganak a nők Valkusz Milánért

Fotó: TV2
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rengeteg női követője van Valkusz Milánnak, aki azonban hűséges, hiába szeretnének vele randizni a csajok.

Valkusz Milán minden eddiginél nagyobb népszerűségre tett szert, köszönhetően a Sztárban Sztárnak, melynek ideje alatt is kiváló teljesítményt nyújt. Az eddigi legjobb alakítását akkor nyújtotta, amikor Zséda bőrébe kellett bújnia.

Soron kívül Szuper újdonságokkal vár a Disney+ áprilisban

Egy héttel később nem volt elégedett magával, és minden az arcára volt írva. Legutóbb már jobbnak érezte a produkcióját, és rappelve nyűgözte le a közönségét, miközben azt is megtudhattuk, milyen hatással vannak rá az emberek a stúdióban.

Milán még mindig nagyon fiatal, és azok, akik azt gondolják róla, sok barátnője volt, tévednek. Igazi maximalista, talán amiatt is, mert sportoló családban nőtt fel, és emellett kiváló nevelést kapott.

Milánnak 18 éves koráig csak egy barátnője volt

A Hot! Magazinnak adott interjújában beszélt arról, hogy a szülei azt szerették volna, ha befejezi a Testnevelési Egyetemet, de akkoriban indult a zenei karrierje, így félbehagyta a tanulást, amit végül elfogadott a család.

18 éves koráig nem volt sok barátnője, lényegében csak egy, tehát a csajozás nem volt túl gyakori téma. „Tizennyolc éves koromig nem volt sok barátnőm, lényegében csak egy, tehát nem gyakran volt terítéken a csajozás témája.” – idézte a Bors Milánt.

Jelenleg is van barátnője, de elmondása szerint már egyáltalán nem mérvadó neki, hogy a szülei mit gondolnak a párjáról. „Anyukám és a barátnőm, Petra nem sokat találkoznak, de azt gondolom, hogy jó a viszonyuk, legalábbis én nem vettem észre, hogy bármi probléma lenne köztük.”