Clouds
21 Budapest
Dollár
344,85 Ft
Euró
371,15 Ft
Font
432,17 Ft
Bitcoin
26,799 $

Videón Vinicus piros lapot érő pofonja a Valencia-Real meccsről

Fotó: EPA/Kai FORSTERLING
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem éppen úgy alakult a Real Madrid vasárnapja, mint ahogyan azt előzetesen elképzelték a Valencia ellen.

A Barcelona már korábban bajnok lett, viszont az önfeledt ünneplés elmaradt, mert vereséget szenvedtek a Camp Nou-ban. Ugyanakkor igyekeztek a játékosok is jól érezni magukat, de nyilván 3 ponttal szerették volna megörvendeztetni a hazai közönséget.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

A Real Madrid számára már semmi sem maradt, korábban megnyerték a Copa del Reyt, a LaLigát elveszítették, míg a Bajnokok Ligájából kiestek az elődöntőben a Manchester City ellen, akik ismét bajnokok lettek Angliában.

Spanyoloknak már nem volt óriási tétje a Valencia ellen találkozónak, viszont nem is vették félváról. Idegenben léptek pályára a találkozón, ami számtalan helyzetet hozott, mégis csak egy gól született, ami a hazaiak neve mellé került.

Nem egy nagy helyzetet puskázott el a Real Madrid, Ancelott is csak foghatta a fejét. Könnyen a másik oldalra billenhetett volna a mérleg, viszont nem így lett, ráadásul a botrány sem maradt el a lefújás előtt.

Vinicus balhéba keveredett, és a felvételek visszanézésekor egyértelműen látszott, hogy kiosztott egy pofont. Azonnal piros lapot kapott érte, amit még meg is tapsolt, mely csak tovább súlyosbítja a helyzetet. Az összefoglaló videót erre a linkre kattintva érhetitek el.