Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Valami történhetett Erling Haalanddal

Fotó: EPA/Filip Singer
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

A csatár az utóbbi időben a megszokottól sokkal gyengébben teljesít a pályán.

A Manchester City azzal a reménnyel érkezett meg Lipcsébe a Bajnokok Ligája mérkőzésre, hogy már idegenben megszerzik az előnyt, ez azonban nem jött össze, igaz az 1:1-es végeredmény is inkább a brit csapatnak kedvez.

Soron kívül Nashville-i lövöldözés: három 9 éves diákot ölt meg a kegyetlen támadó

A várt győzelem elmaradásában nagy szerepe lehet Erling Haalandnak is, aki a legutóbbi hat mérkőzésén mindössze egy gólt szerzett, legutóbb az Arsenal ellen 3:1-re megnyert mérkőzésen volt eredményes.

Egészen a közelmúltig azonban elképesztő számokat produkált, minden sorozatot egybevéve a 22 éves norvég ebben a szezonban 31 mérkőzés mellett már 32 gólnál jár, miközben 26 találattal a Premier League góllövőlistáját is vezeti.

Vélhetően semmi másról nincs szó, mint átmeneti formahanyatlásról, hiszen ilyen terhelés mellett nem elvárható, hogy folyamatosan elképesztően magas színvonalon futballozzon, azonban a kontraszt ennek ellenére is igencsak figyelemreméltó.

Egyesek szerint elképzelhető, hogy a fiatal játékost a kelleténél jobban zavarják a csapatváltásáról szóló híresztelések.