Clouds
21 Budapest
Dollár
344,51 Ft
Euró
369,42 Ft
Font
428,87 Ft
Bitcoin
25,816 $

Valaki feltörte egy NB1-es csapat hivatalos facebookját és Ronaldót éltette rajta

TÉMÁK:
#NB1
Fotó: unsplash
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

A kommentelők szerint gyerekes dolog, míg mások úgy vélik, jobban kellene figyelni.

A Debreceni VSC közösségi oldalán néhány órával ezelőtt jelent meg a poszt: „most már az enyém”. Hamar kiderült, hogy nem véletlenül tették közzé a bejegyzést, valaki feltörte ugyanis az oldalt.

Soron kívül Földrengés volt Horvátországban

A klub röviddel ezután közleményben jelezte az incidenst: „Tisztelt DVSC-szurkolók! Szeretnénk tájékoztatni benneteket, hogy feltörték a hivatalos Facebook-oldalunkat. Jelenleg csak korlátozott számban tudunk bejegyzéseket közzétenni a Facebookon az Instagram segítségével.”

„Igyekszünk minél hamarabb visszaállítani az oldalt. Köszönjük a megértést! A DVSC-t érintő hivatalos információkért keressék a klub Instagram-oldalát és a dvsc.hu-t. Hajrá, Loki!” – írták a honlapjukon.

Úgy tűnik, a trollkodónak jó kedve van, hiszen Ronaldót élteti a kommentekben, a felhasználók pedig válaszolgatnak neki. Egyesek gyerekesnek vélik tettét, míg mások a klub profizmusát kérdőjelezték meg.

A csapat mindeközben épp a pályán van, a Honvéddal játszik, a klub informatikusai pedig valószínűleg minden erejükkel azon vannak, hogy visszaszerezzék az irányítást a 66 ezer követővel rendelkező fiók felett.