Vajon Szalai Ádám pályára lephet Andorra ellen?

Az angol Luke Shaw, valamint Kleinheisler László és Szalai Ádám (b-j) a labdarúgó világbajnoki selejtezõk 4. fordulójában játszott Magyarország - Anglia mérkõzésen a Puskás Arénában 2021. szeptember 2-án. MTI/Szigetváry Zsolt
not image

Takács Petra

2021. szeptember 8. - 07:05

Most végre kiderült, hogy mi lesz Szalai Ádám sorsa az Andorra elleni mérkőzésen.

Szalai Ádám újabb negatív tesztet produkált, ezek alapján pedig a magyar labdarúgó-válogatott rendelkezésére állhat a szerdai világbajnoki selejtezőn.

A támadó múlt csütörtökön, az Anglia ellen 4-0-ra elveszített hazai találkozón kezdőként – karján a kapitányi karszalaggal – végig a pályán volt, ám azt követően pozitív tesztet szolgáltatott. Így vasárnap lemaradt az albániai összecsapásról, amelyen társai így nélküle szenvedtek 1-0-s vereséget a vendéglátóktól.

A magyar szövetség keddi közlése alapján a három friss negatív tesztet produkáló Szalaira Andorra ellen már számíthat Marco Rossi szövetségi kapitány – írja az MTI.

Hozzátették: a mérkőzés előtt a nemzetközi szövetség által kötelezően előírt tesztek a magyar keretben számításba vett összes játékos, valamint a stábtagok esetében is negatívnak bizonyultak. Az Andorra elleni összecsapást a Puskás Arénában rendezik szerdán 20:45 órától.