Vajon mi a titka Vajna Timinek, hogy ennyire szexi? Megint tarol…

Fotó: Instagram/Vajna Tímea
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az embernek olyan érzése van Vajna Timivel kapcsolatban, hogy képtelen hibázni, ha ehhez hasonló képekről van szó, mert csodálatosan néz ki.

Timi az elmúlt időszakban feltöltött magáról pár olyan képet, hogy hosszú másodpercekig csak néztünk magunk elé, mert egészen szívdöglesztő a formája, amibe minden apró túlzás nélkül nem lehet belekötni.

Soron kívül Két nagy erejű robbanás történt Svédország két városában

Minden formás a testén, tökéletesen megvan az egyensúly, és látszik rajta, hogy jól érzi magát a bőrében, de keményen meg is dolgozott azért, hogy ilyen topformája legyen, amit nem sokan mondhatnak el magukról.

„Hogy tud ennyire jó alakod lenni? Milyen gyakran edzel? Egyébként a ruha csodás!” – írta az egyik kommentelő, akit szintén lenyűgözte Timi formája, ami nem csoda, mert ezzel a testtel bármelyik parton felhívná magára a figyelmet.

Tóth Andi drámai vallomása: „Felakadt a szemem, hiperventilláltam, habzott a szám!”

Szinte izzik az erotikától, annyira tüzes és vonzó. Ehhez nincs másra szüksége, csak egy telefonra és egy tükörre, majd jöhetnek is a szexibbnél szexibb felvételek. Ebből most hármat is kaphattunk, és a ruha sem utolsó.

Jelenleg Miamiban tartózkodik, és már azt is tudhatjuk, hogy nem múlt el nyomtalanul a koronavírus-fertőzése a szervezetében, de reméljük, hogy hamarosan újra 100%-os lesz az egészségügyi állapota, és minden visszaáll a helyére.