Dollár
387,52 Ft
Euró
394,82 Ft
Font
467,92 Ft
Bitcoin
23,912 $

Vajna Timit táncolás közben videózták le, nagyon szexin mozog

Fotó: Instagram/Vajna Tímea
not image

Takács Petra

2022. augusztus 5. - 18:53

Látható módon Vajna Timi nagyon jól érezte magát a franciaországi útján, közösen táncolt a többi vendéggel, abszolúte megvolt a hangulat.

Egyre inkább úgy tűnik, hogy leperegnek a támadások, a szurkálódások Vajna Timiről. Szép lassan „golyóállóvá” válhat, amire volt ideje felkészülni, mert hosszú évek óta sokan igyekeznek szétszedni őt az interneten keresztül.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány úgy érzi, most pont rá van szükség

Valaki irigységből teszi ezt, mások pedig mintha gyűlölnék őt, és olyan mondatokat fogalmaznak meg róla, ami nem éppen helyénvaló. Valószínűleg Timi nem járja az internetet, hogy elolvassa ezeket a kommenteket, és jobban is teszi.

Semmilyen pozitív hatása nincs annak, ha ilyen kommenteket olvasgat magáról, sokkal jobban jár, ha csak jól érzi magát, építi a saját életét és karrierjét. Ezt is teszi, és közben nagyon jól érzi magát, legutóbb Franciaországban járt.

Vajna Timi testvére valamiért fél a szüléstől, és egy harmadik baba sem kizárt a jövőben

Többször is beszámolhattunk a francia kiruccanásáról, és szerencsére Timi újabb emlékeket oszt meg erről. Rendkívül jó formában van, az egyik legcsinosabb sztár idehaza, de Franciaországban is kiemelkedhetett, lazán fogta fel ezt az egészet.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.