Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,024 $

Vajna Timi vadító képe átüti a képernyőt

Timi imád a barátaival lenni, akik szintén fontosak számára, és ilyenkor láthatóan nagyon jól szórakozik, viccelődik.

Fotó: Instagram/Vajna Tímea
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Sok fontos dolog van az ember életében, és noha a gyermekvállalás és a jó párkapcsolat is nagyon fontos, az életünk nem lehet teljes, ha nincsenek barátaink. Barátok nélkül az élet sokkal kevesebb és sivárabb, kár lenne ezt tagadni.

A barátok néha jönnek-mennek, cserélődnek, ami az élet része, hiszen nem mindenki fejlődik ugyanazon a szinten. Egyes barátok pedig örökre megmaradnak, és talán ez a legszebb az egészben, köztük a sok jó emlékkel. Soron kívül Szén-monoxid mérgezés áldozata lett egy idős nő Kecskeméten

Ez a híres embereknél sincs másképp, ugyanazt az életet élik, mint bárki más, nekik is vannak barátaik, és ugyanúgy jól tudják érezni magukat, mint bárki más. Valahogy a barátaink társaságában teljesen másképpen érezzük magunkat.

Vajna Timi feneke farmergatyában is kerek, mint a telihold

Nem tudjuk leírni ezt az érzést, amely más, mint amikor például a párunkkal vagy a családunkkal vagyunk. Talán lazább, még felszabadultabb, egyszerűen más, és különleges. Vajna Timinek is vannak barátaik, akikkel nagyon jól érzi magát, és most egy ilyen emléket osztott meg a követőivel, akik már több mint 452 000-en vannak.

Lapozó: 1 2