Dollár
393,44 Ft
Euró
406,56 Ft
Font
470,04 Ft
Bitcoin
16,277 $

Vajna Timi olyan szexi táncot lejtett, hogy zavarba jöttünk (videó)

Fotó: Instagram/Vajna Tímea

Takács Petra

2022. június 19. - 08:10

Vajna Timi is azon sztárok közé sorolható, akiben mindig benne van a váratlan, de erre a szexi táncra most nem számítottunk.

Vajna Timi szép csendben az egyik legnépszerűbb magyar sztárrá vált a közösségi médiában. Időről időre a hazai bulvársajtóban is felbukkan, bár nem mindig örül a róla megjelent cikkeknek, és nem egyszer kellett cáfolnia bizonyos információkat.

Soron kívül Itthon is hatalmasat emelkedhet a cigaretta ára az Európai Bizottság döntése miatt

Részben ehhez már hozzászokhatott, mert jól tudja, hogy ez is hozzátartozik az ismertséghez. Arról azonban nincs szó, hogy napi szinten írnának róla, így összességében nyugodt életet élhet, köszönhetően annak is, hogy az USA-ba tette át a székhelyét.

Más lenne a helyzet, ha Magyarországon élné az életét, mert akkor minden bizonnyal messze több fotó készülne róla, és jönnének a pletykák. Ebből a szempontból is jó választás lehetett számára az USA, ahol mások a lehetőségek.

Nyári Diát először bosszantották a füttyögető pasik, most már csak nevet rajtuk

Már csak az időjárás is hívogató, nem beszélve az amerikai lazaságról, és ne feledjük, Timi megszerezte az állampolgárságot. Ez pedig újabb lehetőségeket jelenthet számára, aminek csak örülhet.

Lapozó: 1 2