Dollár
431,58 Ft
Euró
423,15 Ft
Font
481,20 Ft
Bitcoin
19,319 $

Ennél szexibb már nem is lehetne Vajna Timi, vadítóan feszül rajta a szett (fotók)

Fotó: Instagram/Vajna Tímea
not image

Takács Petra

2022. augusztus 7. - 21:19

Vajna Timi még mindig tud valami egészen extrát mutatni, miközben szép csendben az egyik legnagyobb Instagram oldal lett az övé Magyarországról.

Vajna Timi abszolúte a legnagyobb sztárok közé sorolható Magyarországon, mindenki ismeri a nevét. Ez néha hátrány is, mert azok, akik nem ismerik őt, durva dolgokat is írnak róla, és keményen minősítik.

Soron kívül Már nem szívárog az Északi Áramlat-2

Amikor az ember jól néz ki, csúcsformában van, boldogan éli az életét, és a luxust is megengedheti magának, általában irigység tör elő a társadalom egy részéből. Ez kikerülhetetlen, ezzel együtt kell élni, még ha nem is olyan könnyű.

Mivel Timi régóta van jelen az ismert emberek körében, és a legnagyobb sztár egyike, volt ideje hozzászokni ehhez. Arra csak ő tudja a választ, hogy hozzá lehet-e szokni az ehhez hasonló támadásokhoz, mindenesetre kíváncsiak lennénk a válaszára.

Egy pillanatra megállt az idő Szalai Laura bikinis fotói láttán

Egyfelől valószínűleg igen, másfelől nem, mert mindenkiben erőteljesen dolgozik az igazságérzet. Emiatt talán jobb is, ha nem olvasunk kommenteket ismert emberként, ideálisabb távol maradni a negatív dolgoktól.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.