Clouds
21 Budapest
Dollár
354,36 Ft
Euró
386,01 Ft
Font
432,72 Ft
Bitcoin
23,620 $

Vajna Timi reagált és visszaszólt a pénteken megjelent újságcikkekre

Fotó: Andy Vajna, a magyar filmipar megújításáért felelős kormánybiztos a Miss Universe Hungary döntőjének közvetítése előtt a TV2 stúdiójában 2016. november 20-án. MTI Fotó: Balogh Zoltán
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Vajna Timi nagyon ritkán reagál sajtóban megjelent hírekre, pletykákra és információkra, ám most megtette.

Mint ismeretes, négy esztendővel ezelőtt ezen a napon hunyt el Andy Vajna, a világhírű filmproducer, aki Magyarországról indulva hódította meg Hollywoodot. Ezen a szinten nem sokan mondhatják el magukról, hogy megvalósították az amerikai álmot.

Soron kívül CIA: Kína elnöke 2027-re képessé tenné hadseregét Tajvan megtámadására

Andynek márpedig sikerült, amiért keményen megdolgozott, és közben voltak mélypontjai is. Ezek a mélypontok még inkább megmutathatták neki, hogy nem szabad feladni, és nem is tette, még keményebben dolgozott.

Az idő múlásával elhagyta az USA-t, és visszatért Magyarországra, ahol egy sok projekt várt rá. Ezekből nem egyet meg is valósított, és még volt jó pár a fejében, de az élet közbeszólt, tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Már nem lehetett megmenteni, négy éve ezen a napon örök álomra hajtotta a fejét, már soha nem ébredt fel. Azóta számtalan cikk jelent meg róla, csakúgy Vajna Timiről, aki egy rövid bejegyzésben reagált a pénteki cikkekre.

„A mai újságcikkek kapcsán kérdezem: azok, akik duruzsoltak Andy fülébe ellenem, az állítólagos ‘nagy barátok’, hová tűntek?” – tette fel a kérdést Timi. „Egy szál virágot 4 éve ki nem vinnének a temetőbe, csak használták és lehúzták Andyt…”