Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,612 $

Vajna Timi mosolya sokat elárulhat (fotók)

Fotó: Instagram/Vajna Tímea
not image

Hujber Dávid

2022. október 21. - 04:03

Jó ilyen boldognak és önfeledtnek látni Vajna Timit, aki nem is oly rég Párizsba látogatott, ahol szintén különleges élményeket szerezhetett.

Az embereknek meg kellene tanulniuk más boldogságának örülni, és ez a magyar emberek egy részére is igaz. Sokan vannak, akik képtelenek erre, és a sztárok sokat tudnának mesélni arról, milyen támadásokat kapnak.

Soron kívül Fotókon Orbán Viktor adventi vásárlása

Tegyük fel, jelenleg egyedülállóak vagyunk, nehéz időszakot élünk meg, és közben sok a sötét felhő, de ez még nem jelenti azt, hogy ne örülhetnénk mások boldogságának. Igenis örülnünk kell, még akkor is, ha például egy volt párunkról van szó.

Ez lenne a legalapvetőbb, mégis sokan vannak, akik egyszerűen képtelenek erre, és a saját frusztrációjukat vetítik ki. Ne feledjük, voltak idők, amikor mi is boldogok lehettünk, és nem esett jól, mikor épp valaki emiatt próbált keresztbe tenni.

Vajna Timi újra nagyon boldognak tűnik, legalábbis a legújabb fotói alapján ez tükröződik vissza, ami nagyon jó hír. Maximálisan megérdemli, nehéz időszakok vannak mögötte, miközben mindent megtesz azért, hogy egy nap édesanya lehessen.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.