Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,076 $

Ahogyan még nem láttuk Vajna Timit (fotók)

Fotó: Instagram/Vajna Tímea
Style
not image

Szerkesztő

Vajna Timiben mindig megvan a meglepetés ereje, most például úgy láthatjuk őt, ahogyan ezelőtt soha, de kifejezetten jól áll neki.

Vajna Timi szép csendben az egyik legnépszerűbb magyar közösségi médiaszereplővé vált. Jól bizonyítja mindezt az is, hogy óriási követőbázissal rendelkezik az Instagram oldalán, ami egyre csak nagyobb.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

Cikkünk megírásának pillanatában Timi már 761 ezer követő felett járt, és ezzel abszolúte ott van a legjobbak között. Nyilván külföldi követői is vannak az amerikai élete miatt, illetve nem ritka, amikor valakit a megjelenése miatt is sokan követnek.

Timi ezen a területen sem panaszkodhat, nagyon erős és látványos vonalakkal rendelkezik. Ezzel együtt mindig képes meglepetést okozni, és jó döntés volt tőle, hogy aktívabbá vált a közösségi oldalán.

Látható módon mindez jó hatással van a követőszámokra, az aktivitásra, ugyanakkor nyilván ez az adott élethelyzettől is függ. Nem mindig van az embernek kedve ahhoz, hogy posztolgasson, így Timinek ez inkább hobbi.

Nemrég ő is rátalált az egyik legnépszerűbb applikációra, és készített magáról pár extra fotót vele. Alább láthatjátok a végeredményt, így még garantáltan nem láthattuk őt ezelőtt, de azt kell mondjuk nagyon jól áll neki.