Dollár
419,19 Ft
Euró
406,17 Ft
Font
455,17 Ft
Bitcoin
18,975 $

Vajna Timi helikopterrel ment tovább

Fotó: Instagram/Vajna Tímea
not image

Takács Petra

2022. augusztus 7. - 22:10

A híres magyar sztár, aki már amerikai állampolgárnak is mondhatja magát, nemrég helikopterrel utazott tovább a franciaországi St. Tropez-ből.

Vajna Timi is járja a világot, csodálatos helyekre utazik, amiben semmi rossz nincs, még ha vannak is, akiknek ez nem tetszik. A pénz egyik legjobb felhasználási módja az utazás, hiszen ezen idő alatt számtalan új dolgot és embert ismerhetünk meg.

Soron kívül Zelenszkij megerősítette: Ukrajna légvédelmi rakétákat kapott az Egyesült Államoktól

Nem beszélve a helyi kultúráról, szokásokról, ételekről, és még sokáig sorolhatnánk. Ha tehetnénk, akkor legszívesebben a nap 24 órájában úton lennénk, de egy élet is kevés lenne ahhoz, hogy bejárjuk az egész világot.

Ez pláne igaz akkor, ha egyes helyeken akár éveket is el szeretnénk tölteni, annyira megfognak bennünket. Timi például az államokba szeretett bele, nem tud betelni vele, és már az állampolgárságot is megszerezte.

Ebben a szexi ruhában ünnepelt Kimi Räikkönen felesége

Ez persze nem jelenti azt, hogy ne térne vissza Európába, mert időről időre ezen a kontinensen is jól érzi magát. Franciaország is egy ilyen helyszín, számos olyan város van, ahol nyáron aztán különösen nagy az élet.

Lapozó: 1 2