Dollár
430,59 Ft
Euró
411,77 Ft
Font
455,54 Ft
Bitcoin
18,955 $

Vajna Timi teste erősebb, mint egy reggeli kávé (fotók)

Fotó: Instagram/Vajna Tímea
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 10. - 08:27

Timi modellként is megállná a helyét, a róla készült fotók is erről tanúskodnak, és valóban, erősebb a formája, mint egy reggeli kávé.

Szerencsések vagyunk, hogy ilyen sok hazai sztárunk van, akik ráadásul igencsak pengés formát mutatnak. Napestig sorolhatnánk ezeket a hírességeket, akik közül az egyik legnagyobb minden kétséget kizáróan Vajna Timi.

Bevalljuk őszintén, reménykedtünk abban, hogy Timi ott lesz a Dancing with the Stars harmadik évadának mezőnyében, hiszen korábban azt mondta, imádja a műsort és lett volna lehetősége benne szerepelni.

Ettől független, ha megnézzük a mezőnyt, nem lehetünk elégedetlenek, már csak Kulcsár Edina, Csobot Adél, Rubint Réka és Zimány Linda miatt sem. Timi valószínűleg figyelni fogja az eseményeket, mert noha az Egyesült Államokban él, természetesen képben van, mi történik idehaza.

Timi mindig is egy nagyon fotogén személyiség, karakter volt, akiről már számos különleges sorozat készülhetett. Néha egy modern okostelefon is elegendő ahhoz, hogy az emberek felkapják a fejüket a magyar sztárra, aki rendkívül erős formában van.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.