Több mint lehengerlően néz ki Vajna Timi

Fotó: Instagram/Vajna Tímea
not image

Takács Petra

2021. augusztus 1. - 16:25

A kép a csodálatos Kaliforniában készült, ahol szinte mindig pezseg az élet, és nem sokszor van rossz idő, könnyű barnulni, strandolni.

Az emberek többségének abszolút bakancslistás országa az Egyesült Államok, ami sokszor oly elérhetetlennek tűnik, ám mégsem az. Nyilván manapság a COVID miatt kissé bonyolultabb a helyzet, ám normál esetben nem az.

Minden sokkal elérhetőbbé vált az utóbbi évtizedekben, így akár egy átlagember is eljuthat az államokba. Maga a repülőjegy nem vészes, és ha okosak vagyunk a szállásnál, akkor nyert ügyünk lehet.

Valóban a lehetőségek országa, számtalan olyan dologgal, amik igazán egyedivé teszik. A kaliforniai partrészek is ezek közé tartoznak, nem véletlenül szeretett bele a helyebe Vajna Timi, akinek a formája Amerikában is kiemelkedő.

Gáspár Evelin szexi bikinis zuhanyzás közben, egy kis nyelvnyújtogatás is belefért

Egészen szenzációs látványt nyújt a magyar híresség, aki egy ideje főként Amerikában él, ottani barátai is vannak, akikkel remek programokon vesz részt. Ennek kulisszái mögé is betekintést ad az Instagram oldalán keresztül, aminek lassan 400 000 követője lesz.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.