Clouds
21 Budapest
Dollár
345,52 Ft
Euró
369,98 Ft
Font
430,17 Ft
Bitcoin
27,295 $

A szuper-vonzó Vajna Timi bikiniben fotózta magát

Fotó: Instagram/Vajna Tímea
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Vajna Timi formájára sokan irigykednek, ami nem csoda, mert kivételes vonalakkal rendelkezik, ami mögött kemény munka van.

Azok, akik ehhez hasonló kivételes formákat hoznak össze, dicséretet érdemelnek. Sokan csak legyintenek, és irigységből odaszúrnak valamit ezeknek az embereknek, noha mindez nemcsak az egészséges táplálkozásról szól.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

Szimpla egészséges táplálkozással lehetetlen kivételes formákat összehozni, így a kemény edzések is szükségesek, amikhez komoly motiváció és kitartás párosul. Ha mindez megvan bennünk, bármit elérhetünk.

Vajna Timi az évek alatt csúcsformába lendült, és igyekszik úgy élni az életét, ahogyan az ideális számára. Egy ideje mindenki tudhatja, hogy édesanyává szeretne válni, de az égiek egyelőre nem voltak kegyesek hozzá.

Ezzel együtt Timi is sokakat motiválhat a formájával, a kitartásával, miközben rengeteg követőt számol a közösségi oldalán. Sokszor egyetlen poszt is elegendő ahhoz, hogy valaki elgondolkozzon a váltáson.

Nos, Timi legutóbbi bikinis fotója pontosan ebbe a kategóriába sorolható, szenzációsan néz ki. Ha kíváncsi vagy Timi formájára, akkor nincs más dolgod, mint erre a linkre kattintani a róla készült fotóért.