Dollár
392,41 Ft
Euró
411,02 Ft
Font
476,45 Ft
Bitcoin
17,061 $

Kiderült, mikor kezdik a Vaják 3. évadának forgatását

TÉMÁK:
#Netflix
Fotó: Henry Cavill brit színész a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala (Batman v Superman: Dawn of Justice) című filmjének bemutatóján a New York-i Radio City Music Hallban 2016. március 20-án. (MTI/EPA/Peter Foley)
Style

Czinder Tímea

Szerkesztő
TÉMÁK

A Netflix népszerű sorozata legkorábban jövő tavasszal kerülhet a képernyőre.

Vegyes fogadtatásban részesült a Netflix sikersorozatának 2. évada, a Vaják azonban még mindig a streamer platformok egyik legnépszerűbb szériája. A 3. évad munkálatai már tavaly júliusban elkezdődtek, decemberre pedig majdnem a végükhöz is értek, így eljött az ideje a következő lépésnek.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Januárban végre kezdetét veszik a sorozat 3. évadának előzetes munkálatai, az epizódok rögzítése pedig 2022 március elején kezdődik. A forgatási dátumok persze változhatnak, hiszen néhány hete még a munkálatok februári kezdetéről szóltak a hírek.

A késedelmet indokolja, hogy a forgatás új stúdióban veszi kezdetét, időközben ugyanis a sorozat az Arborfield Studios-ból a Longcross Studios-ba költözött, a díszletek kiépítése pedig időt vesz igénybe – számolt be a Redanian Intelligence.

A korábbi tájékoztatás szerint a forgatás hat hónapig tart majd, így legkorábban 2022 augusztusában érhet véget. Nehéz azonban megjósolni, hogy az ütemterv megvalósul-e, hiszen a járvány még jelen van, és minden ország eltérően reagál az egyes COVID-változatokra.

Ha a gyártás valóban augusztusban fejeződik be, már csak az utómunkálatok vannak hátra, amelyek 6-7 hónapot vehetnek igénybe. Ez azt jelenti, 2023 tavaszán talán már számíthatunk a Vaják következő évadának megjelenésére.