Dollár
395,80 Ft
Euró
412,53 Ft
Font
480,85 Ft
Bitcoin
17,092 $

Vadon Jani zokogva olvasta fel a levelet (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. október 29. - 14:50

Közben egy „varázsdoboz” is előkerült, amit Sebestyén Balázsnak küldtek, miközben sorra húzta elő a különleges ajándékokat.

Sebestyén Balázs és Vadon Jani elvállalták a Celeb vagyok, ments ki innen! folytatását, ami hamarosan véget ér. Már kevesebb van hátra a versenyből, mint amennyi a versenyzők mögött van a kolumbiai dzsungelben.

Soron kívül Még mindig magas arányban isszák az energiaitalokat az iskolás gyerekek

Ez pedig egyet jelent azzal, hogy sorra fognak távozni a celebek, legutóbb Jázminnak kellett mennie, aki elismerte, bejön neki Fecó. Ez azonban viszonzatlan maradt, és a sztárfodrász kellemetlennek érezte a szép lány közeledését.

Sokan lettek volna Fecó helyében, de valamiért nem érezte azt a fajta vibrálást, amit Jázmin igen. Furcsa jelenetek voltak azok, ám ez már csak így működik, néha ilyet is dob az élet, nem lehet minden tökéletes.

Nemcsak a celebek kaptak csomagot, hanem Balázs és Jani is. Jani zokogva olvasta fel a levelet, mialatt bemutatták, hogy miket rejtett a csomag. Természetesen Balázs sem maradhatott ki a sorból, aki megállás nélkül prezentálta az ajándékokat.

Celeb vagyok, ments ki innen! Fecónak nagyon kellemetlen Jázmin közeledése

A különleges „varázsdobozról” készült felvételeket alább találjátok, és ne feledjétek, rövidesen újabb sztároktól köszön el a tábor. Már nincs messze a döntő, melynek a végén kiderül, hogy ki nyeri meg a 2022-es évadot.