Dollár
392,31 Ft
Euró
410,65 Ft
Font
475,99 Ft
Bitcoin
17,021 $

Vadon Jani megkapta a büntetését, teljesen lefagyott tőle

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. október 21. - 15:09

Sebestyén Balázs élő adásában közölte, hogy mi a büntetése Vadon Janinak a történtek után, akinek totálisan lefagyott az arca.

Mint arról korábban beszámoltunk, hatósági vizsgálat indult a Celeb vagyok, ment ki innen! 2022-es évadának egyik adásrésze kapcsán. Minden eddiginél többen támadják Vadon Janit a történtek miatt, Görög Zita is egy igen hosszú posztban fejezte ki ezzel kapcsolatosan a véleményét.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Jani ugyan bocsánatot kért, és élő adásban tette, ez sokaknak nem elég. Forró témát szolgáltat a történtek a sajtóban és a közösségi médiában, de tegyük hozzá, Sebestyén Balázst sem kímélik, őt is kritizálják az emberek.

Balázs élő adásban jelentette be, hogy mi Jani büntetése, aki lefagyott arccal hallgatta Balázst. Először azt gondolhatta, csak viccel, de nem, halálosan komolyan mondta, hogy Janinak le kell mennie a celebekhez a táborba, ahol bőven lesz dolga.

Ahogyan Balázs fogalmazott, megbüntetik Janit a meglehetősen renitens viselkedéséért. Balázs kitalálta, mi legyen a büntetése Janinak, amire nem mondhat nemet, szóval meg kell csinálnia a feladatot, amely nem lesz túl kellemes.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.