Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,138 $

Vadászat indult a „gépfegyveres dezertőr” után, aki rendőrökre lőtt Oroszországban

Fotó: Unsplash
Európa
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Egyes források szerint az egyenruhások egy eltűnt nő után kutattak a környéken, amikor egy álruhás férfi bukkant elő az erdőből és fegyvert rántott.

A TASS jelentése szerint egy „gépfegyveres dezertőrként” jellemzett férfit keresnek az orosz hatóságok, aki egy vámhivatal közelében támadt a rendőrökre Novosahtyinszk városának szélén, az ukrán határtól nem messze.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

A 112-es orosz Telegram csatorna pedig arról számolt be, hogy az egyenruhások egy eltűnt nőt kerestek a környéken, amikor egy álruhás férfi bukkant elő az erdőből, majd azonnal lövöldözni kezdett a rendőrautó irányába.

A Mash beszámolója alapján két rendőr megsérült a lövöldözésben, emellett gyanítják, hogy az elkövető a határ ukrán oldaláról érkezett, az esetet követően pedig minden utat lezártak a városban, amíg meg nem találják az illetőt.

A külvárosban több iskolát és óvodát is bezártak a biztonság kedvéért, a hatóságok pedig arra kérték a lakosokat, hogy lehetőleg ne tartózkodjanak a szabadban, emellett ne próbálják meg elfogni a fegyverest – írta a Sky News.

„A városban számost intézkedést hoztak annak érdekében, hogy a támadót felkutassák és elfogják. Remélhetőleg hamarosan megoldódik az ügy”

– közölték.