Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,515 $

Utoljára találkozhat a pályán Lionel Messi és Cristiano Ronaldo

Legutóbb idén januárban játszottak egymás ellen.

Barcelona, 2016. április 3. Cristiano Ronaldo, a Real Madrid (b) és Lionel Messi, a Barcelona játékosa a spanyol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság 2016. április 2-i mérkõzésén a barcelonai Camp Nou Stadionban. (MTI/EPA/Alejandro García)
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Az elmúlt másfél évtized két legmeghatározóbb labdarúgója, Lionel Messi és Cristiano Ronaldo várhatóan utoljára csap össze februárban a Riyadh Season Cup elnevezésű szaúdi felkészülési tornán.

Az Iszlám Együttműködési Szervezet és a szaúdi királyság általános szórakoztatóipari hatóságának elnöke kedden az X-en bejelentette, hogy az argentin világbajnok futballistát foglalkoztató amerikai egyesület, az Inter Miami FC és a portugál Európa-bajnok klubja, a szaúdi al-Nasszr csapata is részt vesz a minitornán, melyre az Al Hilal is meghívást kapott. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Sajtóhírek szerint a sporteseménynek február első hetében a nemrég átadott Kingdom Arena adhat otthont és vélhetően a két sztárfutballista hosszú éveken átívelő párharcának utolsó állomása lehet.

MTI

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.