Dollár
396,65 Ft
Euró
403,36 Ft
Font
477,81 Ft
Bitcoin
23,455 $

Az USA nem lesz képes megállítani Oroszország fejlődését

Moszkva, 2022. február 21. Dmitrij Medvegyev, az orosz nemzetbiztonsági tanács elnökhelyettese felszólal nemzetbiztonsági tanács ülésén a moszkvai Kremlben 2022. február 21-én. A két önhatalmúlag kikiáltott kelet-ukrajnai szakadár terület - a "Luhanszki Népköztársaság" és a "Donyecki Népköztársaság" - vezetõje korábban függetlenségük elismerésére és katonai együttmûködésre kérte az orosz elnököt. MTI/EPA/Szputnyik/Kreml/Pool/Alekszej Nyikolszkij

Bense Róbert

2022. május 17. - 23:13

Legalábbis Dmitrij Medvegyev korábbi elnök szerint.

Medvegyev továbbra is bízik abban, hogy Oroszország képes elérni kitűzött céljait Ukrajnában. Az orosz üzletember és politikus, aki 2008 és 2012 között volt az ország elnöke, Telegramon fejtette ki véleményét a jelenlegi helyzetről.

Soron kívül Újabb önjáró löveggel gazdagodott a Magyar Honvédség, itt megtekinthető

„Az ukránoknak segítséget nyújtó Egyesült Államok nem fogja tudni megakadályozni Oroszország fejlődését és globális befolyását” – tolmácsolta Medvegyev szavait az orosz TASZSZ hírügynökség.

A volt elnök szerint a „különleges katonai művelet” eredményes lesz, célja pedig a donyecki és a luhanszki területek védelme, melyekre Medvegyev “népköztársaságként” hivatkozott.

Medvegyev úgy gondolja, hogy az Egyesült Államok lényegében proxyháborút vív az oroszokkal, a szankciók következtében viszont hamarabb fog tönkremenni gazdasági szempontból, mint Oroszország.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.