Újabb lövöldözés történt az Egyesült Államokban, ezúttal egy gyermek is elhunyt

Fotó: Illusztráció/MTI/AP/Lynne Sladky
not image

Nagy Noel

2021.június.10 - 20:24

Az állami hatóságok beszámolója szerint a csütörtöki nap folyamán tüzet nyitott egy merénylő a Florida Publix bevásárlóközpontban, melynek során három ember életét ontotta ki.

Mint arról a Palm Beach Sheriff Hivatal alapján a New York Post is beszámolt, a jelenleg rendelkezésre álló információk szerint legalább hárman vesztették életüket a lövöldözésben, köztük két felnőtt és egy gyermek.

A hivatal elmondása szerint a rendőrök azonnal a helyszínre siettek, a három halálos áldozat életét azonban már nem tudták megmenteni. A lövöldözést egy puskával hajtották végre, és a sheriffek szerint a támadó is életét vesztette.

A Fox 28 Savannah helyi televíziós csatorna beszámolója szerint egyelőre még nem adták ki a halálos áldozatok pontos nevét és életkorát, mindössze annyit tudni, hogy az elhunytak között egy nő és egy férfi szerepelt.

A csatornának nyilatkozó helyszíni szemtanúk szerint a tetthelyet lezárták és elkerítették, valamint rendőrautókkal vették körbe. Ezen felül a tankerület bezáratta a közelben találhat Crestwood Gimnáziumot, mintegy biztonsági célból.

A nyomozók egyelőre információkat gyűjtenek, megnézik a biztonsági kamerás felvételeket, valamint a lövöldözés okát vizsgálják – tudta meg a CBS 12-es csatornája. A sheriff hivatal annyit árult el kérdésünkre, hogy nem zárható ki, hogy a három személy ismerte egymást.