Dollár
393,56 Ft
Euró
408,13 Ft
Font
472,40 Ft
Bitcoin
16,846 $

Ukrajnai háború: őrületes felvételek egy Szu-25-ös pilótafülkéjéből, alig pár méterrel a föld felett a harci zónából

Fotó: Twenty20/TatyanaO
not image

Hujber Dávid

2022. június 9. - 14:43

A pilóta pontosan tudja a dolgát, és úgy repked alig pár méterrel a föld felett, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.

Részben az is, legalábbis Ukrajnában, ahol átíródtak a szabályok, mivel február vége óta háború zajlik az országban. Az ukránok és az oroszok egymásra mutogatnak, többek között a háborús bűnök kapcsán is.

Soron kívül Az Európai Unió Bírósága megvédte a paksi bővítést

Noha egy országban zajlik a csata, ennek már most nagyon is érezhető negatív hatása van a világra, Európára különösen. A legutóbbi hírszerzési információk szerint Vlagyimir Putyin már nem sokáig lehet Oroszország élén, bár korábban is voltak ilyen jelentések, és azóta sem történt semmi.

Sokkal valószínűbb, hogy a háború el fog húzódni, amivel tovább növekszik a halálos áldozatok száma. Az oroszoknál például alig pár percenként meghal egy katona, míg az ukrajnai Mariupolban minden egyes nap 50-100 új holttest kerül elő.

A légierős is folyamatosan munkában van, rengeteg gépet lőttek ki az elmúlt hetek és hónapok alatt. Odafent sokszor nagyobb biztonságban van az ember, mint odalent, de ezért időközönként hatalmas árat fizethetnek a pilóták.

Ezúttal egy olyan felvételt mutatunk be, ami egy ukrán fenségjelzésű Szu-25-ös pilótafülkéjében került rögzítésre. A támogató gép a keleti front harci zónájában repült, alig pár méterrel suhanva a föld felett, miközben ide-oda manőverezik vele a pilóta.

A videót erre a linkre kattintva is elérhetitek!