Döbbenetes videó Ukrajnából: egy hatalmas, fel nem robbant rakéta mellett borotválkozik

Fotó: Romos épületek az ukrán erők által az oroszoktól a közelmúltban visszafoglalt Harkiv környéki faluban, Ruszka Lozovában 2022. június 16-án. MTI/EPA/Szergej Kozlov
not image

Hujber Dávid

2022. június 23. - 08:57

Csodával határos módon a rakéta nem robbant fel, máskülönben az valószínűleg az egész házat darabokra szaggatta volna.

Már négy hónapja tart az ukrajnai háború, amiről sokan azt gondolták, hogy soha nem történhet meg, és az oroszok csak erőt fitogtatnak. Nos, Vlagyimir Putyin zöld jelzést adott az akcióra, amit az orosz tisztviselők hadműveletnek, és nem háborúnak neveznek.

Hívjuk ezt bárminek, rengetegen hunytak el az elmúlt hónapokban, és mivel még mindig nem látni a harcok végét, borítékolható, hogy sok katona fog elesni a következő időszakban, illetve az elhunyt civilekről sem feledkezhetünk meg.

Rengetegen hagyták el Ukrajnát, és még mindig ezrével áramolnak ki az emberek a területről, Azok, akik jelenleg az országban tartózkodnak, vagy nem tudtak elmenekülni, vagy valamiért nem hajlandóak elhagyni az otthonaikat.

Sokan egyszerűen attól rettegnek, ha útra kelnek, az az életükbe kerülhet, sok civil járt így, különösen a háború első felében. További problémát okoznak a fel nem robbant rakéták, amikből szintén van pár.

Alább egy olyan felvételt láthatunk, amit Harkovban rögzítettek, az egyik ház konyhájában. Nagyon nincs mit magyarázni a látottakon, önmagáért beszél ez a szürreális helyzet, ahogyan a hatalmas, fel nem robbant rakéta a földbe fúródva áll a lakásban.