Újra összeállhat a Neymar-Suarez duó, és ha még Messi is csatlakozna…

Fotó: Twenty20
not image

A T-800-as

2020. augusztus 26. - 18:00

Ha pedig Lionel Messi is csatlakozna hozzájuk, azzal egy igen komoly kvartett állhatna össze, még ha az nem is feltétlen a jövőről szólna.

Javában zajlik az átigazolási szezon, és lehetnek még nagy meglepetések. Az talán már senki számára nem okozna nagy meglepetést, ha Lionel Messi távozna a Barcelonától, mert az elmúlt időszakban igencsak afelé hajlott, hogy váltson.

Ez korábban lehetetlennek tűnt, de immáron nem az. A Manchester City régóta figyeli Messi helyzetét, és a háttérben képesek lehetnek összerakni azt a költségvetést, ami elegendő lehet ahhoz, hogy állják az argentin éves bérét és a Barcelonának kifizetett összeget.

Sokkal olcsóbb és egyszerűbb üzlet lehet Luis Suarez megszerzése, akivel már közölhették, hogy átadólistára kerül, és szabadon távozhat. Az Ajax nagyon szeretné őt, azonban vannak más sztárklubok is.

ÚJRA SZABAD MINDEN IDŐK EGYIK LEGJOBBJA

A spanyol Sport például arról számolt be, hogy a neves támadó a PSG érdeklődését is felkeltette, akik újra össze akarják hozni a nagy duót Neymarral. Ha pedig Messit is sikerülne megszerezniük, azzal egy olyan kvartett állhatna össze, kiegészülve Mbappé-val, hogy a Bajnokok Ligája győzelem is „garantált” lehetne.

Suarez már megkezdhette a tárgyalásokat a potenciális klubbal, miután megtudta, hogy az új edző, Ronald Koeman semmilyen szinten nem számít rá. A PSG hatalmasat foghatna vele, és az ára mindössze 20 millió euró körül mozoghat.

Neymar már két évvel ezelőtt is szerette volna, ha a régi barátja és csapattársa csatlakozik a PSG-hez, de akkor nem jártak sikerrel. A brazil nagyon kényelmesen érezte magát a pályán Suarez mellett, és ez sokat dobhatna a franciák játékán.

A Sport jelentése szerint a PSG egyelőre nem tett lépéseket a támadó leigazolása felé, és kivár, mert semmilyen módon nem akarják megsérteni a pénzügyi fair play szabályzatot.

Más csapatok már léptek az ügy érdekében, és az Ajax mellett a Premier League-ből, valamint a Seria A-ból is jöttek érdeklődések. Nem lehet könnyű a döntés, mert több klubban is nagy a potenciál Suarez számára, és tudjuk, hogy az Ajax milyen különleges helyet foglal el a szívében.

Suarez addig azonban nem hozhat döntést a jövőjéről, amíg az ügyvédei megállapodást nem kötnek a Barcelonával a szerződés megszüntetéséről. 2021-ig érvényes a kontraktusa, és opciója is van 2022-re.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/koronavirusos-lett-az-egyik-legsikeresebb-olimpikon/