Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,30 Ft
Bitcoin
27,147 $

Az Újpest szerint kitalált a napokban megjelent Véber György interjú

TÉMÁK:
#interjú #Újpest
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A klub hivatalos közleményt adott ki az ügyben.

„A 2023. március 24-én, a Bors című napilapban megjelent „interjú” Véber Györggyel soha nem történt meg. Az ott leírt állítások, melyeket Véber György tett, nem, vagy nem olyan formában hangoztak el egy, az Újpest Televízióban sugárzott műsorban” – írta közleményében a klub.

„Röviden mondva, szánalmas, amit látok. Sajnos a probléma nem új keletű, hiszen már két-három éve állandóan a kiesés réme fenyegeti a csapatot. Aztán valahogy megmenekülnek a szégyenteljes kipottyanástól, de a gondok nincsenek megoldva.”

„Tudom, már megváltozott a világ, de azért, ha már lila-fehér mezt húznak magukra, legalább szakadjanak meg a pályán. Ilyet ritkán látok, tisztelet a kivételnek.”

 „A külföldiek nem lendítik előre a döcögő szekeret, a hazaiakat pedig – ki tudja milyen megfontolásból – idény közben eladják a riválisnak. Ha azt mondom, hogy…, de inkább nem is mondok semmit” – szemlézte az állítólagos interjút a Metropol.

Az nem derült ki, hogy mi hangzott el valójában, Véber pedig még nem szólalt meg az eset kapcsán. Mindazonáltal a szakember nemrég az Újpesti Sport vendége volt, a beszélgetés nyilvánosan elérhető a televízió YouTube csatornáján.