Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,61 Ft
Euró
380,65 Ft
Font
443,68 Ft
Bitcoin
44,505 $

Drámai módon kapott ki az Újpest a Puskás Akadémia ellen

Megint egy drámai végjátékban kapott ki az Újpest, ezúttal a Puskás Akadémia ellen.

Fotó: Az újpesti Csoboth Kevin a labdarúgó OTP Bank Liga 5. fordulójában játszott Újpest FC - ZTE FC mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban 2023. augusztus 26-án. MTI/Hegedüs Róbert
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A Puskás Akadémia csapata a 90. percben szerzett góllal nyert 2-1-re az Újpest otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójának szombat esti mérkőzésén. A lila-fehérek sorozatban a harmadik bajnoki vereségüket szenvedték el, a legutóbbi fordulóban a Fehérvárral szemben is az utolsó pillanatban kapott gól miatt maradtak pont nélkül.

Rendkívül eseménydús és izgalmas volt az első félidő, amelynek elején az Újpest került előnybe, de négy perc múlva már egyenlítettek is vendégek, akik kétszer még a kapufát is eltalálták. Soron kívül Félméteres hó esett Dobogókőn (fotók)

A fordulást követően az újpestiek jártak közelebb a gólhoz, de előbb Simon, majd Tajti lövése csattant a bal oldali kapufán. A folytatásban egyre több volt a szabálytalanság, nem igazán alakult ki folyamatos játék. A hajrában a felcsútiak felpörögtek, és a 90. percben egy szöglet utáni lecsorgóból meg is szerezték a három pontot érő találatot.

(MTI)