Az Újpest korábbi futballistája hunyt el a ferihegyi úti autóbalesetben

Fotó: Összeroncsolódott személygépkocsi a ferihegyi repülőtérre vezető úton 2022. január 22-én. Egy 23 éves férfi meghalt, 24 éves férfi utasát pedig életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, miután autójukkal egy fának hajtottak. MTI/Mihádák Zoltán
not image

Takács Petra

2022. január 23. - 22:56

A jelentések szerint a halálos áldozatot követelt autóbalesetben egy fiatal labdarúgó hunyt el, aki korábban az Újpest játékosa volt.

Mint arról korábban beszámoltunk, újabb halálos baleset történt a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton. A fiatal férfi sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a helyszínen életét vesztette, már nem tudtak rajta segíteni.

Időközben kiderült, hogy az áldozat egy 23 éves labdarúgó volt, aki korábban az UTE Labdarúgó Akadémia játékosa is volt. Az Index a cikkében arról ír, hogy a Rangadó ponyvalegeny.blog.hu-ra hivatkozva arról adott hírt, hogy az áldozat Kemerle Dániel.

A fiatal játékos 2015 é 2017 között játszott az Újpestnél, később Vecsésen és Salgótarjánban is megfordult. Az elmúlt szezonban pedig a BLSZ-ben szereplő Csepel FC játékosa volt. A balesetben egy 24 éves utas is megsérült, akit életveszélyes állapotban szállítottak kórházba.