Fantasztikus újítások érkeznek a Windows 11-hez

Microsoft
not image

Kulcsár Péter

2021. szeptember 13. - 19:29

Az operációs rendszer beépített applikációin kívül a Lomtár alapvető funkciója és menüje is komoly ráncfelvarráson fog átesni.

Mindössze néhány hétre vagyunk a Windows 11 megjelenésétől, a Microsoftnál azonban folyamatosan azon dolgoznak, hogy a lehető legtöbb funkciót kipróbálhassák a tesztverzióra jelentkező júzerek.

A Windows Insider program résztvevő már letölthetik a Windows 11 Build 22454.1000 verziót, amelyben láthatóak a Lomtárra vonatkozó újítások – írja a PC World magazin.

A redmondi techóriás korábban bemutatta, miként különbözik majd a sötét mód a Windows 10-hez képest, valamint belengették, hogy a Teams és az Edge felületét is jelentősen átszabják, valamint a teljesítményoptimalizálást is előtérbe helyezték.

A megújuló Lomtár kapcsán kiderültt, hogy az asztali ikonról jobb kattintással elérhető menün keresztül hozzá lehet férni a Windows 11 különféle hasznos eszközeihez.

Sokkal könnyebben rögzíthetjük a megújult Start menüben a Lomtár ikonját, így leegyszerűsödik a navigáció, és hamarabb elérhetjük az egyes funkciókat és adatainkat.