Dollár
431,75 Ft
Euró
419,22 Ft
Font
467,61 Ft
Bitcoin
19,411 $

Újabb régi motoros távozik Barcelonából

MTI/EPA/Alejandro Garcia

Bense Róbert

2022. szeptember 22. - 08:49

A katalánok aranygenerációja végképp szertefoszlik.

Spanyol sajtóértesülések szerint Sergio Busquets az idény végén elhagyja a Barcelona csapatát. A 34 éves játékos szerződése 2023. június 30-án jár le, és nagyon úgy tűnik, hogy már nem fogják meghosszabbítani azt.

Soron kívül Kreml: Oroszország pénteken hivatalosan is annektálja a megszállt ukrán területeket

Habár a kiszivárgott információk alapján a felek leültek a tárgyalóasztalhoz, Busquets nem kapott olyan ajánlatot, amire szívesen rábólintott volna. Ám a tervek szerint még nem fejezi be a pályafutását.

Valószínűleg ő is attól az Inter Miamitól kap majd mentőövet, melynek David Beckham a résztulajdonosa, és amelyik Gerard Piqué és Jordi Alba számára is biztosít még néhány aktív évet az amerikai bajnokságban.

Ugyan mindhárman kulcsszereplői voltak a Barcelona elmúlt évtizedben aratott sikereit illetően, a nehéz anyagi helyzetben lévő katalán csapat már nem akarja számukra biztosítani a korábbi csúcsformájukhoz mért magas fizetést.

Beckham egyébként azon is dolgozik, hogy valahogyan Messit is a tengerentúlra csábítsa, így könnyen összejöhet egy „Barca-öregfiúk” a napfényes Miamiban – írja a Fichajes.