Clouds
21 Budapest
Dollár
353,08 Ft
Euró
387,73 Ft
Font
434,73 Ft
Bitcoin
23,748 $

Újabb határvadász-csoport ült iskolapadba

TÉMÁK:
#határvadászok
Röszke, 2022. szeptember 28. Határvadász szolgálat közben a magyar-szerb határon, Röszke közelében 2022. szeptember 28-án. Ebben a hónapban megkezdõdött a határvadászok szolgálata, fõ feladatuk az államhatár õrzése és a jogellenes migráció megakadályozása. MTI/Rosta Tibor
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Elméleti és gyakorlati ismereteket is elsajátítanak a leendő határvadászok.

Az állomány új tagjait dr. Gulyás Zsolt r. dandártábornok, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, dr. Vaslóczki Ferenc r. alezredes, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese és Liptai András r. ezredes, a Humánigazgatási Szolgálat vezetője, valamint Köteles Hajnalka r. főhadnagy, a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ előadója fogadta.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

A jövő határvadászai a képzés során a határőrzésre, valamint a jogellenes migráció megakadályozására kapnak elméleti és gyakorlati képzést – számolt be róla a police.hu.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság várja a leendő határvadászok jelentkezését, akik szerződéses tagjai lennének a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredének.