Újabb fontos részletekre derült fény a Samsung Galaxy Z Flip3 kapcsán

GSM Arena
not image

Kulcsár Péter

2021.május.8 - 01:01

A legújabb szivárogtatások ezúttal az akkumulátort érintik, kiderült ugyanis, hogy a mobiltelefon gyorstöltési funkcióval érkezik, a töltőt pedig a készülékhez mellékelik.

A Samsung Galaxy Z Flip3 5G-vel kapcsolatos információk valósággal feltörtek az internet bugyraiból az elmúlt hetekben, ami nem meglepő, hiszen a dél-koreai gyártó minden bizonnyal nyáron mutathatja be az új összehajtható készüléket.

A MyFixGuide weboldal lett figyelmes az egyik kínai szabadalmi hivatal frissített adatbázisára, melyben a Samsung Galaxy Z Flip3 5G is szerepel, és egy EP-TA200 kódnévvel ellátott gyorstöltővel lett feltüntetve.

Ezt a töltőt korábban a Galaxy S szériához tartozó modelleknél helyezte a csomagolásba a Samsung egészen addig, amíg az S21 sorozat dobozaiból az Apple-t követve mellőzték a hálózati adaptert.

A leírás szerint a töltő 15 W-os teljesítményre képes, így nagyjából 40 perc alatt 50 százalékra pumpálhatjuk 0-ról az összehajtható mobilt. A prototípus SM-F7110 szériaszámot kapott, ami a Z Flip 3 5G kínai változatát jelenti.

Korábbi renderfotókon már megcsodálhattuk az okostelefont, valamint kiderült az is, hogy a hivatalos megjelenésre valamikor július környékén számíthatunk. Az összehajtható szupermobil ugyanakkora kapacitású akkumulátorral lett ellátva, mint elődje, és egy középkategóriás Qualcomm Snapdragon 888 lapkakészletet kaphat, így valamelyest az árán is lejjebb tudtak csiszolni a Samsungnál.