Újabb bejelentésre készül az RTL Klub

Fotó: Instagram/X-Faktor
not image

Hujber Dávid

2021.május.5 - 15:38

Az RTL Klub hamarosan újabb bejelentést fog tenni, közvetlen azután, hogy kiderült, ki lesz az új műsorvezetője az X-Faktor 10. évadának.

Az X-Faktor legújabb évada is úton van már, amit rengetegen várnak. A jubileumi évadnak is meg fogják adni a módját, hiszen ez a 10. széria, ami talán minden eddiginél különlegesebbnek és izgalmasabbnak ígérkezik.

Nyilván ez más, mint amikor elkezdődtek ezek a tehetségkutatók, mert az emberek hozzászokhattak a különböző műsorokhoz, de az X-Faktor is azon produkciók közé tartozik, amelyek mindig tudnak meglepetést okozni.

Az első igazán nagy meglepetés az volt, amikor bejelentették, hogy Miller Dávid lesz az új széria műsorvezetője. Erre csak nagyon kevesen számítottak, mert a többség azt gondolta, hogy Sebestyén Balázs lesz a befutó.

A nagy bejelentés után úton van a következő, hiszen egyelőre azt sem tudhatjuk, hogy kik lesznek a mentorok. Talán hamarosan erre is fény derül, de az már biztos, hogy csütörtökön többet fogunk tudni.

„Holnap újabb bejelentés, készüljetek!” – erősítették meg az X-Faktor hivatalos Instagram oldalán. Van, aki szerint Istenes Bence is be fog szállni a műsorba, de mentorként. Ez mindenképpen érdekes lenne, és nem is rossz ötlet…