Dollár
420,05 Ft
Euró
419,39 Ft
Font
481,86 Ft
Bitcoin
20,247 $

Új áruházat nyitott az Aldi Szegeden, egymás kosarából szedték ki a vásárlók a ventilátorokat

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. július 8. - 13:37

A nyitónap egy igazi Black Fridayre emlékeztetett, pláne úgy, hogy ebben a nagy melegben pont a ventillátorokat akciózták le. 

Csütörtök reggel nyitotta meg kapuit a szegedi Aldi a régi Dugonics téri Tesco helyén, amely épület jelentős felújításon esett át: új nyílászárókat és új berendezést kapott, és még a parkolót is frissen aszfaltozták. 

A nyitás napja alkalmából a bejáratot körbe aldis lufikkal díszítették, amelyek nagy sikernek bizonyultak, még az áruházban is osztogatták őket. Emellett beszerezhető volt kulcstartó is, amely egy bevásárlókocsikhoz használható tokent is tárol.

Az eladók arról számoltak be a szegeder.hu-nak, hogy nem múlt el izgalmak nélkül a nyitás, fél 7 előtt ugyanis már kifejezetten nagy sorok tolongtak a bejáratnál, ami az elején okozott is egy kis fennakadást a kiszolgálás folyamatában.

A nap kiemelkedő eseményét viszont egy álló ventilátor okozta – vagyis több, mégsem elég. Történt ugyanis, hogy a  meleg nyári napokat kicsit elviselhetőbbé tevő berendezés ugyanis akciósan volt beszerezhető az áruházban, és el is kapkodták az emberek körülbelül másfél óra alatt, utána pedig egy mini Black Friday következett, ugyanis miután az elfogyott a polcokról, a vásárlók egymás kosarából kezdték kilopkodni a ventilátort. 

A pénztárosok szerint a vásárlók élménye egyértelmű volt: mindenki örül, hogy nem maradt áruház nélkül a Dugonics tér. Páran panaszkodtak a hosszú sorokra és a nagy tömegre, de mindenki biztos benne, hogy ez csak a nyitás, és az akciók miatt volt így ma.

Többen örültek, akik eddig is az Aldiban vásároltak, hogy mostantól nem kell kimenni a Szabadkai útra vacsorának valóért.

Az áruházban nőtt a hasznos terület, ugyanis megszűnt a telefonos bolt és a dohánybolt is, ezek a helyiségek csak az Aldit szolgálják ki. 

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.