Clouds
21 Budapest
Dollár
359,66 Ft
Euró
389,43 Ft
Font
433,55 Ft
Bitcoin
23,462 $

Heteken belül érkezik a Twitter nagy újítása

TÉMÁK:
#Elon Musk #twitter
Fotó: Unsplash/Joshua Hoehne
Smart

Szabó Kata

Szerkesztő

Elon Musk elismerte, hogy az eredeti tervekhez képest némi csúszásban vannak, de hamarosan mindenki számára elérhetővé válik a platformot megbízhatóbbá tevő új azonosítási rendszer.

Elon Musk bejelentette, hogy az új azonosítási rendszer valószínűleg jövő pénteken,december 2-án debütál, mely után a különböző típusú felhasználók különböző színű jelvényeket kaphatnak majd a Twitteren.

Soron kívül Elütött egy embert a metró a Batthyány térnél

A fiaskó után, amit a Twitter kék jelvényekkel történő fizetős fiókellenőrzése okozott, Elon Musk ismét jelentkezett, és bejelentette, hogy három különböző színű jelvény szolgálja majd az adott felhasználó könnyedebb beazonosíthatóságát.

Egy felhasználó tweetjére válaszolva Elon Musk elmondta, hogy terveik szerint érkezik egy arany színű jelvény a vállalatok számára, egy szürke a kormányzati fiókok azonosítására, a meglévő kék jelvény pedig a magánszemélyeké lesz, függetlenül attól, hogy hírességek-e vagy sem.

Úgy tűnik, Musk gyorsan megtanulta a fiókellenőrzésekkel kapcsolatos leckét, ugyanis a Twitter új vezetője jelezte, hogy hogy minden egyes jelvényt igénylő fiókot manuálisan fognak ellenőrizni, mielőtt a kérelmet jóváhagyják.

A cégvezető hozzátette, hogy a lépés fájdalmas, de szükséges, amivel vélhetően arra utalt, hogy a manuális ellenőrzés miatt a jóváhagyási folyamat akár hosszadalmasra is nyúlhat.

Az ellenőrzött fiókok funkció visszatérését eredetileg november 29-re tervezték, ám a közösségi platform új vezetője végül elhalasztotta azt. Sokat azonban már nem kell rá várni, hiszen Elon Musk szerint az áttervezett változat vélhetően már december 2-án elérhetővé válhat.