Clouds
21 Budapest
Dollár
353,06 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
434,46 Ft
Bitcoin
27,590 $

Nagy futballüzletet jelentett be a TV2 Csoport

Fotó: EPA/YOAN VALAT
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Egy igazán különleges futballtartalommal bővül a TV2 Csoport repertoárja.

Újabb prémium labdarúgó eseménysorozat magyarországi közvetítési jogait szerezte meg a TV2 Csoport sportcsatornája. A megállapodásnak köszönhetően mostantól a francia labdarúgókupa, a Coupe de France mérkőzései a Spíler csatornákra költöznek! – olvasható a hivatalos közleményben.

Soron kívül Fontos üzenetet küldött a NAV az adózással kapcsolatban

Februártól a TV2 Csoport sportcsatornái közvetítik a Coupe de France mérkőzéseit. A most megkötött hosszú távú megállapodás tovább színesíti és erősíti a Spíler1, a Spíler2 és a TV2 Play Prémium részeként elérhető Spíler Extra műsorkínálatát.

Egy kupa, amit még Lionel Messi sem emelhetett a magasba, egy kupa, amiért Mbappé és Sergio Ramos is küzdenek, aminek mérkőzésein olyan sztárok lépnek pályára, mint Donnarumma, Verratti, Neymar és Payet! A Coupe de France olyan rangos mérkőzés-sorozat, ami Franciaország hangulatos stadionjaiban sorakoztatja fel a labdarúgás nagyágyúit.

Sorra jöhetnek a csúcsrangadók

Egy olyan kupa, ahol a korábbi győztesek, a Marseille és a PSG sem mehetnek biztosra és a résztvevő többi csapat is tartogathat komoly meglepetéseket. Európa egyik legkülönlegesebb kupasorozatában a legjobbakkal guadeloupe-i, martinique-i vagy új-kaledóniai klubok is találkozhatnak. A vaksorsolásnak köszönhetően a sorozat bármely fázisában összejöhet egy klasszikus rangadó, vagy egy különleges párosítás.

– Az első meccsnapunk február 8-a lesz, amikor három élő közvetítéssel készülünk a francia futball rajongóinak. 18:10-kor a Spíler1-en az Olympique Lyon és a LOSC Lille összecsapást láthatják a nézők, a Spíler2 műsorán ezzel egyidőben pedig az Angers-Nantes meccset adjuk. 21:05-től a Spíler1-en folytatódik az élő közvetítések sora az Olympique Marseille-PSG francia csúcsrangadóval. Egy nappal később 20:55-től a Lorient – Lens mérkőzést láthatják a futballrajongók a Spíler1-en. Ezeken kívül további négy találkozó pedig a TV2 Play Prémium részeként, a Spíler Extrán érhető majd el élőben – ismertette az első adásnapok programját a Spílerek csatornamenedzsere, Hetthéssy Zoltán.

A nagy kérdés az, hogy képes lesz-e bárki megállítani a párizsi világválogatottat? Erre legkésőbb az április 29-i kupadöntőn választ kapunk, addig is remek mérkőzések várják a Spílerek nézőit a Coupe de France közvetítéseivel!